www.lantmastarkaren.nu
Vad gör kåren?

Vad gör kåren för dig som student på Lantmästarprogrammet? Förutom studiebevakning så ordnar vi en mängd olika aktiviteter; allt från studiebesök, föreläsningar och festligheter. Det brukar också anordnas en jägarexamens-kurs med start på höstterminen.

Våra Bostadsgeneraler fixar boende till nyantagna studenter, Småttingkomittén anordnar Småttingveckan och Festkommittén arrangerar traditionsenliga Storfester som exempelvis Kostymboston, Gåsaboston och Vårbalen.

Pabbarna ser till att vi får det trevligt på Pabben om torsdagarna, där även våra Musikgeneraler står för musiken.

Vidare arrangerar kåren Lantmästardagen i samarbete med Lantmästarförbundet, en dag full med möjligheter till information och kontakter med näringslivet och med potentiella arbetsgivare.

Våra idrottsgeneraler ser till att vi kan hållas oss i form genom att spela fotboll och bandy, liksom att Dansgeneralen ser till att vi kan dansa ordentligt till Vårbalen och vi arrangerar avslutningsceremonin för avgående klass.

Den 31 april går den traditionsenliga Karnevalen av stapeln med slaget om Plaskan mellan skåningar och samojeder, där även försäljning av tidningen Slottsisslet sker.

LMK är en aktiv kår som är till för dig som student på Lantmästarprogrammet och som gör din Alnarpstid än roligare!

 

 

 

 

 

 

Fotograf: UF Booorat