Dec 31, 2019
Detta gäller alla er som funderar på att söka till lantmästarprogrammet 2019!
Dec 31, 2019

Bostadsinformation


Detta gäller alla er som funderar på att söka till lantmästarprogrammet 2019!
Kategori: Boende
Av: admin

Läs igenom allt innan ni söker

Kära blivande studenter

Det har blivit dags för er att söka bostad till er Lantmästarutbildning och innan ni söker så har vi några anvisningar. För det första så kan ni alltid ringa någon av våra bostadsgeneraler om ni har några frågor, nummer och mejl finns längst ner på sidan.

Ni söker bostad genom att gå in på länken till SLU:s bostadskö http://www.slu.se/sv/utbildning/studentliv/bostad/alnarp/

Om inte länken fungerar kan ni klicka er fram genom att gå in på www.slu.se sedan klickar ni i länken längst upp på sidan utbildning, sedan studentliv och efter det bostäder och sist Alnarp. På denna sida har ni en beskrivning vilka boende SLU har att erbjuda. Det finns speciellt 3 bostäder med på listan som vi rekommenderar och det är Lantan, Gammelgård och Lusthyllan. Det finns också ett fjärde alternativ som inte finns med på listan och det är en stiftelse som ligger 1.5 km utanför campus. Boendet heter Lommaborgen och det kan ni också söka via SLU:s blankett. Ni kan söka bostad från den 15:e April och ju tidigare ni söker bostad desto större chans är det att ni får någon bostad på campus, det är helt enkelt en vanlig bostadskö.

Varken ni eller vi vet ifall ni kommer komma in på er utbildning, men om ni inte kommer in ges er plats till nästa person i kön.

Blanketten hittar ni på SLU:s hemsida som nämndes tidigare i texten. På sidan finns det en länk där det står intresseanmälan.

Blankettens utseende ser ni nedan.

Ni klickar i rutan programstudent och fyller i Lantmästare. Där efter kan ni fylla i er information. På raden ”kryss i övrigt ange vad” är egentligen till för studenter som söker enskilda kurser men här fyller ni i önskemål om vilka boende ni vill önska samt om ni har någon allergi mot damm eller husdjur samt om ni önskar att ta med er ett husdjur.

 

Kontakt Bostadsgeneraler:

Amanda Christensson amcn0002@stud.slu.se 0738-21 98 88

Oskar Johansson orjo0002@stud.slu.se 0705-89 37 84